【刊物文章系列】「以色列神學之旅」訪問

我昨天尋找有甚麼可以作為刊物文章之用時,發現一份「驚天動地」的東西,我真係……感覺到係呢個moment要爆喇!💥💥💥

真的爆大大大鑊!💣💣🧨🧨

我肯定今次的帖文若受到歡迎,並不是文章的內容(真慘,但預咗😭😭😭),

也不是本人年輕時在馬上英姿颯颯的模樣(無陰公,唔差㗎嘛🤮🤮🤮),

應該是我身旁美麗動人、嬌俏可愛的老闆娘(放心,我無俾人用刀行住條頸的,但有點受壓咁啦🤣🤣🤣)。

Subscribe to get access

Read more of this content when you subscribe today.

10 Comments

    1. 唔係呀嘛,這已是多年前的刊物!你有唔出奇,但仍然留到如今先至奇怪,一是你屋企好大可以收藏好多嘢;一是你好仰慕我……該煨囉,唔做得咁㗎。🤣🤣🤣🤣🤣🤣

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.