【無病呻吟分享】年華老去

人老了,最初只以為是老花問題,多年前用方法弄妥了,多年來都沒有這問題,可是這星期發現真正衰敗的日子臨到原來是這樣的……

訂閱即可取得存取權限

立即訂閱,即可閱讀更多內容。

黃天相

15-6-2021

後記:

我終於明白為甚麼那麼多人喜歡改圖,估不到連我年老的樣子都幾有韻味,更不得了的事,原來我年輕時的樣子係咁靚仔的,難怪老闆娘可以咁識貨一早揀咗我啦。🤣🤣

16 comments

  1. 可能少咗運動大腿肌肉流失,唔夠力支撐;加上近日瘦咗,脂肪少咗,保溫下降…..唔一定關年紀事。

  2. 白髮長鬚的造型,很有拉比style。呢個look教舊約。一定坐滿幾個班房。😂

    1. 80歲可以跑馬拉松得一個,80歲以前猝死就有好多個啦!🤣🤣🤣
      我以前可能跑得太多,雙膝有點痛,醫生叫我急步行好了。😅😅😅

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.