【無病呻吟分享】再捧吓場囉

雖然講員費已收了(並且花光),但既然人家有新動作,咁就即管盡下人事幫下手咁喇……🙇‍♂️🙇‍♂️

小弟多月前的講座重新剪輯再放上網,若瞓唔着覺即管睇睇,應該可以幫到手的。我不知有甚麼分別,只看到開始時把我講錯大學名稱剪去,都算是英明,其餘就唔知了。你們可以找一下,知道後也可以告訴我的。🤓🤓

第一講

第二講

第三講

請注意,我這樣做不是為了增加點擊率的,多少都已唔關我事了。🤨🤨我只是想做番我可以做的責任啫。🙏🙏真的很奇怪,我感覺像發生咗好耐咁,更奇怪的是之前都已放了完整版本上網,現在做嚟做乜呢?🤔🤔

無論如何,只有多謝和感激大家支持,無論讚賞和批評都代表願意花時間捧場丫。😍🥰

黃天相

2-7-2021

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.